Accountancy
& Fiscaliteit

Wie is Sam ?

Ik ben Sam Goossens, een bevlogen accountant met een passie voor meer dan alleen cijfers. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor de diversiteit van ondernemingen en de verhalen erachter.

Ik heb mijn bachelor bedrijfsmanagement behaald in 2013, hier heb ik mijn passie voor de financiële wereld ontdekt. Verdere avondcursussen zoals graduaatsopleiding boekhouden en postgraduaat Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool te Brussel werden in de periode 2014-2019 succesvol afgelegd om zo verdere specialisatie en kennis op te doen. In 2023 werd dan de jarenlange stage bij het Institute for Taks Advisors and Accountants succesvol afgelegd waardoor ik werd benoemd tot certified accountant.

Tijdens deze extra opleidingen heb ik steeds in verscheidene, kleine en grote boekhoudkantoren gewerkt waarbij ik ook kleine en grote klantendossiers beheerde. Op deze manier kon ik dan ook een ruime ervaring opdoen bij zowel grotere als kleinere klanten.

Ik wil dat mijn kantoor zich onderscheidt op vlak van optimale dienstverlening, optimalisatie en efficiëntie. Deze principes zullen steeds voldoende worden gewaarborgd bij de operationele werking.

Mijn verbondenheid met ondernemerschap gaat verder dan de kantooruren. Het is mijn overtuiging dat achter elk bedrijf een uniek verhaal schuilt, en mijn doel is om samen met jou dat verhaal te ontdekken en te schrijven. Laten we niet alleen naar de cijfers kijken, maar samen bouwen aan een ondernemende reis vol groei, succes en gedeelde verhalen. Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen en samen te werken aan jouw zakelijke avontuur.

Hieronder kan u nog 3 persoonlijke weetjes terugvinden:

  • Een 2e passie die ik naast boekhouden heb is fietsen
  • Vanaf mijn 6 jaar tot mijn 23e ben ik fervent lid en leider geweest van de plaatselijke Chiro.
  • Mijn verste reis tot nu toe was Australië

Wil je Sam Contacteren?

Heb je vragen, ben je klaar voor een samenwerking, of wil je gewoon even hallo zeggen? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik sta altijd open voor nieuwe ontmoetingen en de kans om samen aan jouw ondernemingsverhaal te werken.

Contact Form Demo