Accountancy
& Fiscaliteit

Onze Diensten

Ondernemerschap ontzorgd: van een sterke start tot toekomstgericht advies en vermogensplanning

Startersbegeleiding

Bij startersbegeleiding bied ik uitgebreide ondersteuning aan aspirant-ondernemers die een eigen zaak willen opzetten. Dit omvat advies over de juiste rechtsvorm, het opstellen van een solide businessplan, begeleiding bij administratieve procedures, en het verstrekken van cruciale informatie om een vlotte start te garanderen. Na de opstart wordt er nog steeds voldoende aandacht besteed aan jouw situatie en onderneming om zo een verdere groei te realiseren.

Boekhouding

Mijn boekhoudkundige diensten omvatten nauwkeurige registratie, verwerking en analyse van financiële gegevens. Hieronder vallen taken zoals het beheren van inkomsten en uitgaven, opstellen van financiële overzichten, facturatiebeheer en zorgen voor naleving van boekhoudkundige voorschriften.

Fiscaliteit

In het kader van fiscaliteit verstrek ik deskundig advies over diverse belastingaspecten, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Dit omvat het optimaliseren van fiscale verplichtingen, het indienen van belastingaangiften en het bieden van inzicht in relevante fiscale incentives. In het kader van fiscaliteit verstrek ik deskundig advies over diverse belastingaspecten zoals personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, registratierechten,...

Bedrijfs- en juridisch advies

Mijn bedrijfsadviesdiensten richten zich op het verbeteren van de algehele bedrijfsprestaties. Hierbij behandel ik strategische planning, financiële analyse en algemeen bedrijfsadvies. Tegelijkertijd voorzie ik juridisch advies met betrekking tot zakelijke aangelegenheden, zoals contracten, arbeidsrecht en geschillen.

Vermogens-en successieplanning

Voor vermogens- en successieplanning bied ik uitgebreid advies aan ondernemers. Dit omvat het opstellen van testamenten, het plannen van successierechten en het beschermen van zakelijke belangen voor toekomstige generaties, waardoor een gestructureerde overdracht van vermogen mogelijk wordt. Dit omvat het opstellen van testamenten, het plannen van successierechten en het beschermen van zakelijke belangen voor toekomstige generaties, waardoor een gestructureerde, fiscaalvriendelijke overdracht van vermogen mogelijk wordt.

Digitalisatie

Mijn kantoor zal volledig digitaal te werk gaan waarbij alle boekhoudkundige documenten digitaal zullen worden verwerkt en opgeslagen. Verder zullen alle contracten, notulen, jaarrekeningen, aangiftes,… digitaal worden opgesteld waarbij u de mogelijkheid krijgt om deze digitaal te ondertekenen.

Boek een Afspraak

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Reserveer nu een vrijblijvende digitale kennismaking om meer te ontdekken over mijn diensten!